تولدی دیگر  (رهایی از خودارضایی)

تولدی دیگر (رهایی از خودارضایی)

خود ارضایی + استمنا + Masturbation + خودارضایی + جق + جلق
تولدی دیگر  (رهایی از خودارضایی)

تولدی دیگر (رهایی از خودارضایی)

خود ارضایی + استمنا + Masturbation + خودارضایی + جق + جلق

شروع ترک استمنا

قسمتی از عوارض استمنا  و زندگی افرادی رو که به این بیماری دچار شدند رو براتون میارم بخونید تا ببینید این بیماری هولناک چه بر سر جوونا ممکنه بیاره :

 برای خوندن  به ادامه مطلب مراجعه کنید ...

 برخی از آسیب‏هاى جسمانى‏ خود ارضایی

 

 

 

. ضعف و تحلیلِ قواىِ جسمانى‏

 

 کاهش انرژى جسمانى بدن از مضرات مهم و جبران‏ناپذیر خودارضایى است. احساس خستگى  نتیجه عادی و  طبیعى  خود ارضایی است، کاهش و تخلیه مکرر قواى جسمانى به ضعف عمومى و دائمى بدن و بالاخره به پیرى زودرس مى‏انجامد. در ذیل به محتوای برخی نامه ها  و اعترافات افراد مبتلا به خود ارضایی توجه کنید.

 

1-  ... وقتى قلم به دست مى‏گیرم زود خسته مى‏شوم و قدرت نوشتن ندارم، ناچار قلم را روى زمین مى‏گذارم تا وقتى که دستم کمى قدرت پیدا کند و دوباره بنویسم.   «نامه‏اى از یک جوان»

 

2-  ... آن چه امروز برایم باقى مانده است (از ناحیه این عمل) جسمى نحیف و درهم شکسته است.   «نامه‏اى از یک جوان».

 

3-  ... با این که ورزشکارم ، زانوهایم مرتب سست مى‏شود.    «پسرى 18 ساله»

 

 4- من که دخترى پر جنب و جوش و داراى چهره‏اى روشن  و شاد و خندان بودم، کم کم به دخترى بى حال، کم تحرک و رنگ پریده مبدل شدم.«دخترى 15 ساله، کلاس اول تجربى»

 

5- و بالاخره  عوارض دیگری  که در نامه های دیگران آمده است عبارتند از :  لاغرى، لرزش بدن، پژمردگى،ضعف مفاصل، تشنج، زردى و تیرگى چهره، از نشانه‏ها و عوارض ضعف جسمانى است.

 

 متأسفانه ضعف جسمانى به همین جا ختم نمى‏شود بلکه کل بدن را ساقط مى‏کد. شخصى که مبتلا به این عمل شوم شود، رفته رفته ضعف شدید در خود احساس کرده، کمر درد او را آزار میدهد تا این که به فلج عمومى بدن مبتلا میشود.

 

 2. ضعف بینایى

 

 خود ارضاى به تدریج در نور چشم و قدرت بینایى اثر مى‏گذارد و آن را کاهش مى‏دهد. درجات و شدت ضعف چشم بستگى به درجات و شدت خودارضایى دارد و این به حدى است که گاه به نابینایى منجر مى‏شود.

 

-  با این که اهل ورزش هستم  چشمانم خسته مى‏شود و جلو چشمم تیره و تار مى‏شود به حدى که سرگیجه مى‏گیرم آیا این از  عوارض خودارضایى است؟   «نامه‏اى از یک پسر 18 ساله»

 

-  جوانى که هشت سال مبتلا به خودارضایى بود وقتى مى‏خواست کتابى را بخواند چشم هایش سیاهى مى‏رفت، حدقه‏هاى چشم او بیش از حد معمول گشاد و باز شده بود و در قعر چشم‏هاى خود درد شدید احساس مى‏کرد. (به نقل از مشکلات جنسى نسل جوان).

 

-  روزى در یکى از خیابان‏هاى یزد چشمم به جوانى حدوداً بیست و پنج ساله افتاد که در اثر نابینایى به همراه برادرش حرکت مى‏کرد، چون با برادرش آشنا بودم جلو رفتم و سؤال کردم: چرا چنین شده است؟ گفت: او مبتلا به انحراف جنسى (خودارضایى) بوده است و دست از این کار برنداشته است تا به این روز افتاد. (همان).

 

 3. آسیب‏پذیرى در برابر بیمارى ها:

 

 تحلیل رفتن قدرت بدن و قواى جسمانى، بستر پذیرش سایر بیمارى‏ها را فراهم مى‏آورد. جسمى که با خود ارضایى ضعیف شده است نمى‏تواند در مقابل میکروبها و ویروسها از خود دفاع کند.

 

 4. آسیب دستگاه تناسلى و ناتوانى‏هاى جنسى و تولید مثل: ‏

 

 خودارضایى اثرات مهمى در دستگاه تناسلى از خود برجاى مى‏گذارد. دکتر «هوچنین سون» معتقد است که عموم ناراحتى‏هاى مربوط به دستگاه تناسلى از آثار خودارضایى است. بعضى ازاین اثرات عبارت اند از:

 

 1- تورم غدد وذى‏

 

 2 -تورم کانال نطفه‏

 

3 - تورم قسمت پایینى و عقب کانال ادرار

 

4 - شل شدن عضلات تناسلى‏

 

5 - خروج بى اختیار منى با کوچکترین حادثه‏

 

  6 - ارضاى ناکامل جنسى و از دست دادن لذت مقاربت بعد از ازدواج‏

 

 7 - ناتوانى و تأخیر تولید مثل به خاطر ضعف مکرر دستگاه تناسلى و انزال زودهنگام‏

 

8 - بیماریهاى مقاربتى‏

 

9 -  عقیم شدن‏

 

 5. آسیب مراکز عصبى و غدد در مغز:

 

 در اثر خودارضایى و تحریک زیاد، هیپوتالاموس آسیب مى‏بیند. مغز و مراکز حساس دیگر مکرراً دچار کاهش نسبى جریان خون مى‏شوند و از این طریق آسیب‏هاى جبران‏ناپذیر بر آنها وارد مى‏شود. تخلیه‏هاى مکرر عصبى، موجب ضعف اعصاب مى‏شود. خودارضایى‏هاى مکرر، مرکز عصبى را دچار حساسیت و ضعف و خستگى و اختلال مى‏سازد. به گفته یکى از دانشمندان، خود ارضایى موجب ضعف قواى شهوانى و بى رمق و بى جان شدن آنها مى‏شود.

 

 به طور کلى اختلال قواى بینایى، شنوایى (مثل صداى زنگ در گوش و وز وز کردن) و... ناشی از ضعف و اختلال در اعصاب است. جوانی در نامه خویش اظهار می دارد : به دلیل خود ارضایی  قسمت‏هاى عمده بدن من یعنى قلب و اعصابم به هم ریخته است، شما را به خدا به دادم برسید ، چطور می توانم از این سرنوشت شوم نجات پیدا کنم؟

 

عوارض دیگری که در نامه های سایر افراد مبتلابه این بیماری آمده است به شرح زیر است :

 

1- کم خونى؛

 

2-  کم اشتهایى و مشکلات گوارشى؛

 

3-  کم خوابى و اختلال در خواب؛

 

4-  تنگى نفس؛

 

5-  سر درد و سرگیجه؛

 

6-  پیدایش تغییرات در نخاع و ستون فقرات.

 

 

 

ب. آسیب‏هاى روحى - روانى‏

 

 1- ضعف حافظه، حواس پرتى و ناتوانى در تمرکز فکرى‏

 

 همان گونه که گذشت، یکى از پى آمدهاى خودارضایى، ضعف و تحلیل قواى جسمانى است و این به نوبه خود ناشى از اختلال در عملکرد سیستم مغز و اعصاب است. اختلال در این سیستم موجب مى‏شود که بخش حافظه کارایى لازم را نداشته باشد. علاوه بر این، شخصِ مبتلا به خودارضایى به خاطر تمرکز در این عمل و توجه نسبتاً مداوم به موضوعات جنسى،  ناتوان در تمرکز فکرى است که این خود عامل دیگرى براى کاهش مستمر حافظه است.

 

به نامه‏اى از یک دانش‏آموز توجه کنید.

 

 ... استعداد کافى داشتم و تحصیل مى‏کردم اما اکنون استعدادم کم شده و مطالب را درست درک نمى‏کنم و با فشار و سختى به تحصیل ادامه مى‏دهم. 

 

 2. اضطراب

 

 دلهره و دلواپسى از ویژگى‏هایى است که دائماً فرد خودارضا را رها نمى‏کند، او مرتب با خود درگیر است و نمى‏تواند با خود کنار آید. افکار آشفته، وسواس فکرى، بى ثباتى، درهم ریختگى فکرى دامن گیر اوست: «نکند کسى بفهمد»، «کى و چگونه این کار را تکرار کنم»، «کى مى‏شود نجات پیدا کنم» و.. لحظه‏اى آرام و قرار ندارد، سرزنش و تحقیر خود  به علت ارتکاب گناه، شخصیت او را در هم مى‏کوبد. گاهى تأخیر در ترک و این که بعد از ترک چه مى‏شود، امان او را مى‏گیرد.

 

به نامه  برخی جوان ها توجه کنید:

 

 -... آیا با ترکِ خودارضایى باز هم علائم آن باقى مى‏ماند.   «امضا: همدم مرگ»

 

-          ... آیا پس از ترک مى‏توانم ازدواج کنم و صاحب فرزند شوم؟ آیا  با این که گناه کبیره انجام دادم ، اگر توبه کنم ،بخشوده خواهم شد؟

 

-           آن چه امروز از این عمل برایم باقى مانده است، روحى متزلزل و بغض و نفرتى متراکم است.

 

 3. افسردگى‏

 

 بى احساسى و بى تفاوتى، بى نشاطى و بى ذوقى، سستى و گوشه‏گیرى، غم و اندوه، عدم علاقه به امور هنرى، ورزشى، مسائل معنوى و... همگى از نشانه‏هاى بارز و حتمى افسردگى   نتیجه خود ارضایی است .

 

 4. پرخاش‏گرى و بداخلاقى‏

 

 شخصِ خودارضا نسبت به کوچک‏ترین محرک محیطى حساس است، حوصله گفت و گو با دیگران را ندارد، زود رنج است و سریعاً از کوره در مى‏رود، به نور زیاد، صدا، رفت و آمد و... حساسیت فوق‏العاده دارد.

 

 5. یأس از زندگى‏

 

 

 

 6. از بین رفتن خلاقیت‏ها، توانایى‏ها و سرکوب شدن استعدادها.

 

 7. عدم میل به تحصیل، مطالعه، تحقیقات علمى و فعالیت‏هاى فکرى.

 

 8. هوس باز و بى‏بند و بار شدن و اعتیاد به ارضاى جنسى نامشروع.

 

 9. بى عاطفه، کم رو و خجل.

 

 10. عدم اعتماد به نفس و احساس حقارت، ضعف اراده.

 

 11. از بین رفتن صفاى دل و بى علاقه‏گى نسبت به امور معنوى، مجالس دعا، جماعات و... .

 

 12. احساس گناه، عذاب وجدان.

 

 

 

ج) آسیب‏هاى اجتماعى‏

 

 خودارضایى یک حس گریز از اجتماع پدید مى‏آورد که در اثر افراط و تکرار در او ریشه‏دارتر خواهد شد. به تدریج  فرد در گوشه‏اى خود را منزوى و به افکار دور و دراز مى‏پردازد. توجه به لذات شخصى، سبب سستى روابط اجتماعى مى‏گردد و حیات جمعى را دچار مخاطره مى‏سازد. فردِ خودارضا به غیر از میل به انزواجویى در عرصه اجتماعى نیز با مردم جوششى ندارد و از زندگى جمع احساس لذت نمى‏کند. اینجاست که نه تنها شخصیت اجتماعى و انسانى چنین افرادى تدریجاً متزلزل شده بلکه جامعه نیز از وجود نیرو ی جوان و پرانرژى محروم گردیده است و در دراز مدت موجب اختلال در نظام اجتماعى مى‏شود.

 

 این دسته از آسیب‏ها عبارت اند از:

 

 1. بى آبرویى؛

 

 2. مشکلات خانوادگى؛

 

 3. انزواى اجتماعى، طرد شدن از جامعه و مشکل دوست یابى؛

 

 4. مشکلاتى در ازدواج از قبیل:

 

    بى میلى به ازدواج و تأخیر در آن‏

 

  بى میلى به همسر

 

  ناتوانى در مقاربت صحیح و ارضاى جنسى خود و همسر

 

  ناسازگارى خانوادگى‏

 

  سرد بودن کانون خانواده‏

 

  ناتوانى در برابر مشکلات و سختى‏ها  پس از ازدواج‏

 

  طلاق و متزلزل شدن کانون خانواده‏

 

 5. بزهکارى‏

 

6. عدم علاقه نسبت به فداکارى، خدمتگزارى به همنوعان و...

 

7. لذت نبردن از دوستى‏ها و مهر و محبت‏ها در روابط با پدر و مادر، بستگان و دوستان و بالاخره بریدن از آنان.

 

 8. از بین رفتن عزت، پاکدامنى، شرف و حیا.

 

 9. انحطاط و انحراف فکرى و عملى خود و به انحراف کشیدن دیگران.

 

 10. ایجاد خطرات اجتماعى براى خانواده خود و نوامیس دیگران.

 

 11. سوء استفاده جنسى و تجاوز به کودکان.

 

 12. ترویج و اشاعه فحشا و منکرات.

 

 13. شیوع بیمارى‏هاى مقاربتى در جامعه.

 

 14. حسادت و بدبینى.

 

 د) آسیب‏هاى معنوى و اخروى‏

نظرات 3 + ارسال نظر
arsuy 1394/01/12 ساعت 10:04

سلام
ممنون از نکات خوبتان

(لطفا فایل پی دی اف که دوستان نامش راذکر کردن به ایمیل من هم ارصال کنید)

خسته شدم 1394/01/08 ساعت 22:04

سلام من دختری 16 ساله هستم.چند سال پیش یکی از دوستانم در مورد رابطه جنسی بامن صحبت کرد وقتی با اوتنها بودم مرا مجبور ب هم جنس گرایی میکرد.پس از قطع رابطه با او تنهایی زیادی را احساس مسکردم از ان موقع شروع ب خودارضایی کردم.من از همین امشب شروع ب ترک این کار میکنم.من الان تازه متوجه بدی های لین کار شدم و اصلا هیچ اطلاعی در مورد مشکلاتی که ب وجود میاید نداشتم...


ازتون ممنونم

b 1393/03/17 ساعت 13:06

با سلام
یک دنیا تشکر و قدردانی بابت فایل پی دی افی که داخل وبلاگ قرارداده بودین من تا حالا فقط 60 صفحه از این فایل رو مطالعه کردم و الان دقیقا 29 روز می شه که این عمل رو ترک کردم و می خوام بخشی از تجربیاتم رو در این زمینه با دوستای خودم در میان بزارم
من حدودا 8 سال به این عمل مبتلا بودم تا اینکه با وبلاگ تعامل نیوز آشنا شدم بعد از اون با وبلاگ شما و با اون فایل پی دی اف
دوستان, من به خاطر ابتلا و از دست دادن حجم زیادی از انرژی در اوج دوران جوانی 12 کیلو وزن کم کردم موهای سرم ریخت و چشمام ضعیف شدن اینایی رو که گفتم تونستم از طریق اطبا متوجه بشم که عاملشون چی بوده
توی این 30 روز که این عمل رو ترک کردم به طور خیلی عجیبی ارادم زیاد شده و تونستم شور و اشتیاق جوانیم رو دوباره بدست بیارم اگر شما بتونید این عمل رو برای یه مدت کوتاه ترک کنید تغییراتی که توی فیزکیتون ایجاد می شه انگیزتونو برای ادامه ی ترک بیشتر می کنه
در نوشته های بعدی بیشتر وارد جزییات می شم الان فقط خواستم مطالبی رو به طور کلی بیان کنم و از نویسنده فایل قدردانی کنم
با تشکر

امیدوارم این روند ادامه داشته باشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد